تبلیغات
من منتظرم... - آشپزی

من منتظرم...

قیمه نذری 
گوشت 500گرم
لپه 250گرم
لیمو عمانی 6 عدد
پیاز 2 عدد
هل یک قاشق مربا خوری
دارچین یک قاشق مربا خوری

آب لیمویک قاشق غذا خوری
گلاب یک قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده غلیظ 4 قاشق غذا خوری
پیاز داغ  ریز 5 قاشق غذا خوری

اول روغن میذاری داغ شه بعد 2تا پیاز خرد شده رو توش تفت میدی بعد گوشت و زردچوبه رو توش میریزی تفت میدی تا 15 دقیقه... اینجا نمک نمی زنی!

بعد لپه را میریزیم و 2 دقیقه تفت میدی...
بعد ربع میریزی و فقط 1 دقیقه تفت میدی...
بعد آب جوش می ریزیم و میگذاریم مواد تا 2.5 ساعت بپزن 

لیمو عمانی را به مدت 1 ساعت با آب جوش خیس میکنیم و آبش رو دور میریزیم تا تلخیش گرفته شه . تو لیوان میریزیم و روش آبجوش میریزیم

20-30 دقیقه قبل از سرو غذا لیمو عمانی رو که با چنگال سوراخ کردیم میریزیم! اگه زودتر بریزیم خورشت تلخ و تیره میشه.
تو 20 دقیق آخر زعفران دم کرده میریزیم
تو 15-10 دقیقه آخر پیاز داغ ، نمک ، آبلیمو و گلاب قاطی شده اضافه میکنیم 
تو 5 دقیقه آخرهم دارچین 



قورمه سبزی
سبزی قرمه یک کیلو (جعفری و تره مساوی هرکدوم بین 400-450 گرم ، شنبلیله 20-30 گرم ، اسفناج یا برگ چغندر 50 گرم)
گوشت 500گرم درشت قرمه شه
پیاز 2 عدد
لوبیا قرمز 1پیمانه (100 گرم)
زردچوبه یک قاشق
لیمو عمانی 3-4 عدد (هر نفر یکی)
آب لیمو به مقدار لازم

پیاز رو تفت میدیم و بعد گوشت رو توش میریزیم و تفت میدیم و بعد زردچوبه ... نمک نمی زنی... 30 دقیقه تفت میدی و بعد آبجوش میریزی و میذاری بجوشه

سبزی رو با روغن تفت میدی و آب میریزی و با لوبیا میجوشونی بعد گوشت ها را بهش اضافه میکنی...
20دقیقه آخر لیمو عمانی و آبلیمو و نمک میزنی